- Lars 150 -

  •  Blomsetlie - Larsbu i blåtimen

    Blomsetlie - Larsbu i blåtimen

Vakker kombinasjon av stavlaft og tradisjonsrik laft gir unike muligheter.

Elegant familiehytte med fantastisk utsikt gjennom store vinduer som strekker seg over flere etasjer.

Areal: BRA 150 m² - 1 etasje 79 m² og 2 etasje 71 m²

Hytten er bygget i stavlaft og med eksklusive kvaliteter. Fra den store stuen med åpen himling og store vinduer få du en storslått utsikt og fantastisk lysinslipp. Hytten har 5 soverom, 3 bad og en praktisk hems som har samme nydelige utsikt som stuen, på grunn av rekkverk i glass. Før turer i områdets mange skispor eller bakker, benyttes hyttens skistall til omkledning og prepping av ski.

Stavlaft kan sies å være en kombinasjon av bindingsverk og laft, da en hytte i stavlaft vanligvis består av en laftet ramme, mens resten av bygningen reises på ordinært vis. Da er bunnen, toppen og stolpene i hjørnene laftet sammen, mens resten av veggen er bindingsverk eller mer vanlig reisverk. Ta kontakt så skal vi forklare deg tidligere.


Klipp fra artikkelen i Interiør Magasinet:

"Å åpne de doble dørene var en drøm for oss. Utsikten som kom til oss inn fra de fantastiske vinduene, var bare wow. Lysekronen i taket i stuen, de kule møblene, det røffe spisebordet med designerstoler rundt, kjøkkeninnredning i mørkbeiset eik og ja det var bare helheten. Dette var liksom bare oss. Kjøkkenet var fullt innredet i skuffer og skap. Med integrerte hvitevarer fra Miele. I bestikkskuffen lå et flott bestikk fra Georg Jensen, og i skapene var det et nydelig servise fra Kajsa Cramer. Kjeler og utstyr var fra Le Cruisett. Her var alt vi hadde behov for.

Stuen har en nydelig velur sofa i blått fra Slettvoll. Alle møblene i stuen, stolene, bordene er herfra. De klassiske rene linjene mot de røffe kontrastene i gulv og vegger er oss. Her sitter vi og koser oss om kveldene med et glass rødvin. Med bakgrunns lyd fra peisen som brenner. Om morgenen er det også magisk her. Det er deilig å ta med tekoppen inn i stuen og krabbe under pleddet. Det er så godt å koble av ved å la blikket hvile i utsikten. Peisen er murt opp av en lokal murer og er så nydelig. Virkelig bra håndverk. Peisinnsatsen er fra den tyske produsenten Brunner."

Vinterbilder

Trykk for galleri med flere og større bilder.

Høstbilder

Bilder av samme modell. Merk at bildene viser en del endringer/ kunde tilpasninger som kan være anderledes på modellen som selges.
Bildene er kun å anse som veilendende.

  • Stacks Image 434424
  • Stacks Image 434428
  • Stacks Image 434432
  • Stacks Image 434436

Plantegning av første etasje

Plantegningen er ikke målbar og avvik kan forekomme. Innredningene er kun for å illustrere muligheter. Oppgitte mål er gulvareal.

Stacks Image 434459

Plantegning av andre etasje

Stacks Image 434461

hytter@odegardteigen.no

Kontakt:

Lars Ødegård Teigen
M: 900 66 500
Geilovegen 44, 3580 Geilo

© Wesiden er designet av JHelstad